Annons

Fotbollsplock

BoISare i landslag
Igår presenterades de sista landslagstrupperna för året och en BoISare är uttagen. Det är Johan Andersson som får chansen att möta Skottland den 16 november på bortaplan.

Som vanligt är landskronabröderna Farnerud också uttagna, Alexander till samma match som Johan och Pontus till A-landskampen som också spelas mot Skottland. Den matchen avgörs dock den 17 november.

Annons
 

Det betyder alltså att Jonas Sandqvist inte gör sin a-landslagsdebut förrän tidigast nästa år.
Målvakten hoppas dock att han får chansen redan i slutet av januari 2005 då a-landslaget åker till USA för att möta bland annat Mexiko.

Lokal fotboll
Skånes Fotbollförbund har nu gjort färdigt hur de skånska fotbollslagen ska ingå i olika serier och mest intressant för Landskronas del blir division 5 västra. I denna serie spelar inte mindre än fem lag från kommunen, BK Fram, Borstahusens BK, Häljarps IF, Härslövs IK och BK Wormo.

I division 4 västra spelar Landora medan Bolton, Glumslöv och LSK spelar i division 7 nordvästra B. Stadens näst bästa klubb, Asmundtorp kommer att fortsäta i division 3 södra Götaland.

Häljarps IF har kommunens mest framgångsrika damlag. De kommer att spela i division 4 nordvästra medan Wormo håller till i division 5 nordvästra B.

De skånska lagen har fram till och med den 12 november på sig att överklaga. Därefter behandlas det hela för att sedan spikas vid Skånes Fotbollförbunds representantskap den 25 november.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser