Annons

Timelox får miljonorder till sjukhem

Timelox AB i Landskrona har tillsammans med sin återförsäljare Swesafe AB i Enköping fått en order på installation av TimeLox MC off-line passersystem till Blackebergs sjukhem i Bromma.

Ordern omfattar ett system med totalt 325 kortläsare. På ytterdörrar installeras kortläsare för styrning av ellås. På innerdörrar installeras batteridrivna kortläsare för styrning av mekanisk låskista. Båda typer av kortläsare integreras i samma system. TimeLox MC lanserade på Nordbygg 2004 och är baserat på personliga kort för behörighet till de olika lokalerna. Installationen ska vara klar i januari 2005.

Annons
 

Timelox AB, med huvudkontor i Landskrona, är en av de ledande tillverkarna av elektroniska låssystem och off-line passersystem anpassade för såväl innerdörrar som ytterdörrar. Bland kunderna finns företag, kommuner, landsting, försvarsanläggningar och hotell. Sedan 1999 ingår Timelox AB i ASSA ABLOY koncernen.

Allt enligt ett pressmeddelande.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser