Annons

Prisade spöken träffade Jonas Sandqvist

Som vi skrivit i en tidigare artikel så spökades det på stan förra torsdagen. Igår var det dags för prisutdelning till en del av de som spökat bäst.
När Vänliga Landskronas Fredrik Jönsson och Bo Andersen kom till Svaneholmsgården i Borstahusen för att överlämna priset för Häftigaste Spöke så var det dock den hemliga gästen, BoIS-målvakten Jonas Sandqvist som stal föreställningen. Spöket som barnen tillverkat var nämligen svartvit-randigt med en BoIS -mössa på huvudet och runt det fanns det en massa småspöken i laget. Barnen och Jonas var överens om att det skulle platsa på BoIS klubbhus och klubben kommer att få erbjudandet att överta spöket.
De minst sagt BoIS-tokiga barnen (och lärarna) flockades snabbt runt Jonas och efter att Vänliga Landskronas Bo Andersen överlämnat priset på tusen kronor som cityhandlarna skänkt fick Jonas skriva autografer för brinnande livet.

Senare på eftermiddagen var det dags för prisöverlämnandet för Häftigaste Spökutstyrsel och det gick för andra året till Seminarieskolan, denna gång till klass 4F. Det visade sig också att det var samma gäng som vann ifjol och dessa prispengar fanns fortfarande kvar. Nu hade man tillräckligt för att hela klassen skulle gå på bio och sedan fortsätta till en närbelägen hamburgerrestaurang.

Annons
 

Förutom pristagarna ovan har Emelie Duvéus och Tobias Olsson fått 500 kr i presentkort som går att använda i nästan 60 Landskronabutiker, för sitt deltagande i Sifferjakten och Spöktävlingen som hölls under torsdagskvällen.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser