Annons

Blandade framgångar för gymnastiktjejer i Lag-SM

I helgen åkte 8 tjejer från Landskrona Kvinnliga gymnastikförening för att tävla i Lag-SM i rytmisk gymnastik
För juniorerna lyckades Ida Nordehammar bäst och placerade sig på en sjunde plats efter lite missar i ett program , Ronja Benediktsson kom på en 13: plats, Louise Flemming 18:e plats och Anna Gunnarsson slutade på 28 plats. Tyvärr räckte det inte till en medalj utan laget slutade på en femte placering.
För seniorerna gick det bäst för Johanna Nordenberg, som trots en skada i ryggen inte kunnat träna riktigt sista tiden. En tionde placering blev det. Deltog gjorde också Isabelle Nordehammar, Sofie Lindberg och Emmy Nilsson. I lag gick det bättre för seniorerna som fick en silvermedalj.

Inrapporterat av Eva Nordehammar, ordförande i LKGF
© Landskrona Direkt

Annons
 

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser