Annons

Uppskattad spökafton

I går spökade det rejält i de centrala delarna av Landskrona. Det var Vänliga Landskrona som, för tredje året i rad, fick skolklasser och andra unga spöksugna att klä ut sig och gå i ett tåg från Alléskolan till Rådhustorget. Väl där mötte Vänliga Landskronas VD Fredrik Jönsson upp och prisade de bästa ”spökena”.
Nästa populära inslag var godisregnet som föregicks av kvällens höjdpunkt. Strax efter klockan 19.00 bröt jublet ut på Rådhustorget då Fame Factory-stjärnorna Johan Östberg och Maja Gullstrand äntrade scenen och spelade några låtar.

Det är, trots det dåliga vädret, det bästa spökåret hitintills säger en nöjd Bo Andersen, projektledare på Spökaftonen och fortsätter,
Vi uppskattar att mellan 150-175 barn gick i spöktåget samt att 4-500 personer var samlade på Rådhustorget.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser