Annons

Föredrag om litteratur och kommunikation på biblioteket

I dag kan man höra författaren Rizah Sheqiri prata om litteraturens betydelse i kommunikation mellan människor. Han har bland annat skrivit albansk litteratur på svenska och svensk litteratur på albanska.
Rubriken på föreläsningen som äger rum på Stadsbiblioteket med start klockan 19.00 är “Litteraturen bygger broar mellan kulturer”.
– Rizah Sheqiri skriver noveller och lyrik, såväl för barn som för vuxna. Han har givit ut ett 20-tal böcker på sitt modersmål och medverkat i flera antologier. Rizah arbetar som modersmålslärare i Karlskrona och har varit engagerad i olika skrivprojekt, skriver Margareta Rydhagen på biblioteket i ett pressmeddelande.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser