Annons

Medaljregn över LKGF

I helgen avgjordes höstens första regiontävling i rytmisk gymnastik i Staffanstorp. Samtidigt avgjordes Scania cup där gymnaster från Danmark , Norge och Irland var inbjudna.Det skulle visa sig bli en riktigt trevlig helg för tjejerna i Landskrona Kvinnliga Gymnastikförening (LKGF).

I miniortävlingen kom Viktoria Matulaniec som bästa gymnast från LKGF på en 2:a placering, Kerstin Nord, Emelie Wilhelmsson och Linnea Pernet deltog också i denna klass.

Annons
 

I ungdomsklassen segrade Frida Westerlund efter två mycket väl genomförda program, 2:a kom Charlotte Kamph och 3:a Elin Malm, för LKGF medverkade även Caroline Kamph, Elin Tornhagen, Stephani Thern, Julia Pernet, Malin Berge-Haanes.

I öppna klassen placerade sig Ida Nordehammar bäst på en 2:a plats, Ronja Benediktsson på 3:e plats, medverkade gjorde också Louise Flemming, Anna Gunnarsson, Fredrika Johansson och Elin Condrup.

Till Scania Cup gick de sex bästa svenska gymnasterna i öppna klassen vidare från Sverige och från LKGF gick Ida Nordehammar, Ronja Benediktsson och Louise Flemming vidare. Bäst där gick det för Ronja som fick en bronsmedalj.

Till helgen åker åtta landskronagymnaster till Örnsköldvik för att tävla Lag-SM. Det är Ida Nordehammar, Ronja Benediktsson, Louise Flemming och Anna Gunnarsson som tävlar för Juniorlaget, och Emmy Nilsson, Johanna Nordenberg, Isabelle Nordehammar och Sofie Lindberg som tävlar i seniorlaget.

Inrapporterat av Eva Nordehammar, Ordförande LKGF.
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser