Annons

BoISare möter unga supportrar

BoIS supporterklubb har startat en avdelning som de kallar Black & White Youth. De man vänder sig till, är medlemmarna i föreningen som är mellan 12 och 16 år. På måndag klockan 12.00 kommer dessa att få möjlighet att träffa BoISare i klubblokalen på Karlslundstorget,
– Fem, sex spelare i a-truppen kommer att dyka upp, bland annat Jonas Sandqvist, Anders Friberg och Jonas Olsson. Ungdomarna kommer då att kunna ställa frågor eller utmana spelarna i dart, minipingis eller flipperspel, säger Stefan Lindé, ansvarig för Black & White Youth.
Anledningen till att man startat upp en underavdelning för de yngre medlemmarna är att man vill sörja för att de trivs i klubben,
– I framtiden är det meningen att vi ska ha en fast dag i veckan som ska vara vikt åt de unga, där de själv ska få styra över innehållet vad som ska hända på klubben, avslutar Lindé.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser