Annons

Niklas Törnlund underhåller lunchgäster

Idag klockan 12.00 är det dags för en ny torsdagslunch på Teaterrestaurangen. För underhållningen står Niklas Törnlund.
– Det är mycket som händer kring poeten och musikern Niklas Törnlund. Hans nya bok med den vackra titeln Jag går mot ett grönt rop kom ut i våras. Han ger ut en CD-skiva med egna låtar, och han är i full färd med att skriva ett operalibretto. Dessutom driver han författarscenen “Litteraturbar” i Lund, och framför också sina egna dikter på många platser runt om i landet. Hemma har han familj med två små barn att hålla rätt på, skriver Håkan Persson från Kulturörvaltningen i ett pressmeddelande och artisten håller med om att det är ett hektiskt liv,
– Visst är det mycket, men samtidigt oerhört roligt och inspirerande. Livet med barnen är bra för den berömda simultankapaciteten. Det är faktiskt lite cirkuskänsla i att kunna skapa mitt i vardagen.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser