Annons

BoIS bjuder fansen på entréavgiften

BoIS bjuder på fri entré för supportrarna i Black & White och GoaBoIS i säsongens sista hemmamatch den mot Trelleborgs FF den 24 oktober.
– Vi måste mobilisera alla krafter som går för att få den publikstötta som krävs i matchen mot TFF, säger marknadsansvarige Johan Nilsson och fortsätter,
Tanken är att samtliga dryga 1500 medlemmar i Black & White och vår supporterklubb i Mellersta Skåne, GoaBoIS, får gratis tillträde till ståplats på långsidan via ett specialinsläpp bakom läktaren. Förhoppningen är att alla bildar en gigantisk hejarklack.

Att matchen kommer ha stor betydelse för BoIS fortsatta allsvenska existens kan inte ha undgått någon med minsta intresse för fotboll.
– Detta är också ett sätt att bjuda tillbaka lite till våra supportrar. Killarna och tjejerna stöttar oss helhjärtat i match efter match till och med när spelet varit mindre lysande, poängterar Nilsson.

Annons
 

Att supportrarna anammar den fina gesten går inte att ta miste på.
Nu skall vi supportrar tillsammans fylla hela långsidan och visa hur mycket vi stöttar vårt lag, säger Patrik Fridh en av killarna bakom GoaBoIS.
GoaBoIS är en så kallad community – en internetsida, www.goabois.se som främst samlat randiga supporters från Mellan Skåne.
Medlemmar i GoaBoIS måste förhandsboka biljetten via hemsidan, förklarar Fridh som i skrivande stund mottagit 67 beställningar.
– Vill någon annan i familjen t ex föräldrar eller syskon också följa med, är det bara att be dem bli medlemmar i GoaBoIS så kan de göra sin egen beställning, tillägger Fridh.

För medlemmar i Black & White gäller det att ha årets medlemskort i beredskap när man passerar vändkorset vid den specialingång som kommer att upprättas bakom Engelska Läktaren vid B-planen.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser