Annons

Succé för Mixen på Dammhagskolan

I söndags avgjordes den första upplagan av Dammhagskolans Mix-triathlon. Ett drygt 70-tal barn var inlottade i hela 18 lag som gjorde upp om mästartiteln. Tävlingen avgjordes i tre grenar en för respektive arrangör, där Landskrona BoIS svarade för fotbollen på konstgräsplanen, Falcons för innebandyn och Bosna Basket för, … ja, just det.
Efter nästan fyra timmars spelande hade tre lag kvalificerat sig för finalspel. Till slut lyckades Haris, Exon, Armin och Goran plocka hem slutsegern och därmed vars en guldmedalj och som det inte var nog med detta fick vinnarna först av alla välja ett pris från det dignade prisbordet.
– Visst är det en succé, sken Benny Berggren från arrangerande BoIS I Centrum i kapp med den strålande höstsolen.
– En del missar blir det alltid men tack vara vädret och ungdomarnas goda humör blev detta en minnesvärd söndag som jag hoppas att vi får göra om nästa år, avslutar Berggren.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser