Annons

Bosna Basket startar EU-projekt som ska öka chansen för jobb åt ungdomar

Basketföreningen Bosna ska starta upp ett nytt utbildnings- och utvecklingsprojekt. Målet är att förbättra möjligheterna för 30 till 40 arbetslösa ungdomar till framtida jobb. Meningen är att man ska använda sig av föreningens företagspool vilken består av ett stort antal större och mindre företag i Landskrona.

– Företagspoolen kommer att utgöra en väsentlig del av underlaget för EU-projektet som vi kallar “Vår Framtid”. Företagspoolen består av mer än 10 stora och små företag och institutioner i Landskrona, säger projektledare Mirsad Lukacevic.

Annons
 

Målgruppen för projektet är unga, arbetslösa människor mellan 18 och 25 år oavsett etniskt ursprung, kön eller funktionshinder.
– Med hjälp av praktisk utbildning, mentorskap, workshops och erfarenhetsutbyte skall vi utveckla framgångsfaktorer som deltagarna kan använda sig av och ta med sig efter projektets slut, avslutar Lukacevic.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser