Annons

Premiärseger för Bosna Basket

I helgen var det premiärdags för Bosna Basket. För motståndet stod Helsingborg och matchen spelades i Idrottshallen i Landskrona. Hemmalaget visade sig vara starkast och vann med 81-71.

Helsingborg började bäst och ledde fram till halvtid. Men i början av tredje perioden vaknade Bosna till och vann matchen med på övertid.

Annons
 

Bäst i Bosna var Nermin Malkoc och Admir Lukacevic som satte 41 poäng tillsammans. De övertygade inte bara offensivt utan även defensivt när de stoppade Helsingborgs två viktigaste spelare.

– Det gällde bara att sätta “klister” på deras två bästa spelare och då var matchen i våra händer. Och jag tror att vi lyckades. Vi spelade bra och kämpade väl speciellt i andra halvlek. Nu gäller det att koncentrera sig på nästa match som vi spelar i Ängelholm, säger Admir Lukacevic efter matchen

Noterbart var också att cirka 300 personer hade tagit sig ut till idrottshallen för att se matchen och stämningen var hög.

Poängplockare i Bosna:
Nermin Malkoc 29p, Admir Lukacevic 12p, Emir Bisanovic 12p, Alen Boskovic 10p, Emil Fejzic 6p, Senad Fejzic 3p, Zikrija Talic 3p, Maid Grbic 2p, Sanjin Lihovic 2p, Colt M.W. 2p

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser