Offensivt BoIS tar emot Bajen

Två raka segrar ger BoIS råg i ryggen och tränare Mats Jingblad är
optimistisk inför dagens möte med Hammarby.
– Det gäller för oss att behålla vår attityd och visa att vi vill fortsätta
spela i allsvenskan. Även om Hammarby är borta från guldstriden så har laget en bronsplats att spela för och jag räknar med att det blir en tuff uppgift,
poängterar Mats Jingblad som tvingas ändra på sin vinnande uppställning eftersom Jonas Olsson är avstängd.
Istället går Johan Andersson in i truppen. Johan har haft problem med en sträckning i låret, men är nu återställd och klar för spel igen. Dessutom kommer måltjuven Måns Sörensson med i truppen på bekostnad av försvararen Andrew Kelly vilket tyder på att Jingblad satsar på en offensiv uppställning även om han vill vänta med att ta ut startelvan.
Noterbart är att Jörgen Pettersson lär få börja på bänken även denna match, åtminstone att döma av uppställningarna som spelade på gårdagens träning.

Jag kan inte ge ut någon startelva även om jag hade velat. Anledningen är att jag inte är riktigt klar över hur mittfältet kommer att se ut. Vi har många möjligheter. En är att Hasan Cetinkaya ersätter Olsson rakt av, en annan att Mikael Rynell ersätter och Antti Okkonen tar Jonas plats. Jag kommer inte att bestämma mig förrän i eftermiddag, avslutar Jingblad.

Landskrona Direkt tror att följande elva BoISare springer ut på Landskrona IP klockan 19.00 idag.
Jonas Sandqvist – Anders Friberg, Johnny Lundberg, Henrik Nilsson, Audun Helgasson- Feliciano Magro, Antti Okkonen, Hasan Cetinkaya, Mattias Eklund – Kevin Amuneke och Jones Kusi-Asare

På bänken således: Mats Svensson, Gabriel Ucar, Mikael Rynell,
Jörgen Pettersson och Johan Andersson

Till arkivet