Annons

4-årig pojke “stals” av granne

Igår kväll klockan 20.47 ringde en kvinna till polisen och anmälde att en granne stulit hennes fyraåriga son. Polisen kom till platsen cirka 15 minuter senare och kunde då konstatera att historien stämde men att pojken nu befann sig i goda händer hos en annan granne.

Det hela började med att mamman lagt sitt barn men att det ännu inte hunnit somna då hon gick ut på en kort promenad med sin hund. Då hon kom tillbaka 2-3 minuter senare fann hon att dörren till lägenheten var olåst och pojken borta.

Annons
 

Hon fattade genast misstankar mot en kvinnlig granne och begav sig till hennes dörr. Först hörde hon inget från lägenheten men när hon kallade på pojken hörde hon hans röst från lägenheten.

Den misstänkte kvinnan öppnade då dörren och mamman slet till sig barnet och lämnade över till en annan granne. Strax efter kom polisen till platsen och transporterade bort den, för olaga frihetsberövande, misstänkta kvinnan som nu ska genomgå en psykiatrisk undersökning.
Pojken och mamman mår väl trots det som hänt.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser