Annons

En poäng i premiären för Falcons

Innebandyns Skånetrea är igång och Falcons fick 5-5 i den svåra bortamatchen mot Bromölla. Trots att hemmalaget jublade när slutsignalen gick var det långt ifrån ett orättvist resultat. Falcons skapade visserligen lite fler klara chanser, men Bromölla spelade bra försvar och vann närkamperna.

Det mesta hände i den första perioden. I ett tidigt powerplay gjorde Peter Svensson sitt första mål för kvällen. Kort därefter både kvitterade bortalagets Zoltan Veszpremi och gjorde Bromöllas enda ledningsmål. Några minuter senare gick Falcons ifrån igen efter två soloprestationer av Tobias Blixt och Rickard Jacobsen. Det blev varsitt mål till innan period två och ställningen alltså 3-4 i Falcons favör.

Annons
 

Den andra perioden var mer avvaktande än den förra. Båda lagen började försvara mer. Peter Svensson gjorde periodens två mål. Det första gjorde hemmalagets Peter påpassligt på ett frislag. (För övrigt kom tre av Bromöllas mål efter frislag.) Det andra gjorde bortalagets Peter, minst lika påpassligt, i powerplay.

Med en ledning inför tredje perioden och ett visst spelövertag såg det bra ut för Falcons, men Bromölla ville annat. I mitten av perioden kämpade Daniel Nilsson in slutresultatet. Falcons fick till en massiv press i slutminuterna, men Kalle Westberg i hemmamålet storspelade och spikade igen.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser