Annons

Äldre par utsatta för misshandel och hemfridsbrott

I fredags utsattes ett äldre par för hemfridsbrott och misshandel. En 87-årig dam hade vid 11-tiden kommit hem från att ha handlat på stan. Hon tittade till sin 93-åriga make som låg till sängs och därefter, då hon kom ut i hallen överfölls hon av en mansperson som befann sig i lägenheten.
Mannen satte sig på damen och höll för hennes ansikte så att hon inte fick någon luft. Damen fick panik och lyckades ropa på hjälp varvid maken som är gravt synskadad lyckades ta sig upp ur sängen och ut i hallen. Gärningsmannen skrämdes och begav sig tomhänt iväg utan att ha yttrat inte ett enda ord. Det enda signalement polisen har är att damen tror att han hade en röd luvjacka på sig vid tillfället.

Den 87-åriga damen chokades vid tillfället och släktingar ringdes för att stöda paret. I övrigt fick hon inga fysiska skador förutom en svullen näsa.

Annons
 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser