Annons

Jörgen Pettersson diskuterar framtiden med BoIS

Jörgen Petterssons återkomst till allsvenskan och BoIS har inte blivit vad han själv hoppats på. Inför onsdagens match mot Sundsvall var det många som höjde på ögonbrynen när de upptäckte att Pettersson petats och att han inte ens satt på avbytarbänken. Till Radiosporten uppgav han igår att hans framtid i föreningen är osäker.
– Är det så att laget fungerar bättre utan mig så får jag ompröva min framtid i BoIS, säger Petterson till Radiosporten.

Enligt uppgift ska Pettersson och klubben diskutera den uppkomna händelsen. Men klart är att man från föreningen inte vill höra talas om att spelare inte vill lyda tränaren,
– Jag kan säga så mycket som att jag inte tycker om Jörgens agerande, det var fullständigt oansvarigt. Alla våra spelare måste acceptera de villkor som gäller, även om man heter Jörgen Pettersson, säger BoIS ordförande Kenneth Håkansson till HD/NST.

Annons
 

Att det skulle råda någon schism mellan Pettersson och tränare Mats Jingblad förnekas,
– Vi har inget otalt med varandra. Jag tog ut laget för att jag ansåg att de hade de bästa förutsättningarna att slå Sundsvall, sade Jingblad direkt efter onsdagens match.

Nu spelade Pettersson i gårdagens b-lagsmatch mot BK Häcken (1-3 till Häcken) och han har meddelat att han kommer att träna som vanligt på lördag om inget oförutsett inträffar.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser