Annons

IT-Gården bjuder företag på säkerhetsseminarium

Vi läste att IT-gården bjuder in Landskronaföretag till säkerhetsseminarium kommande tisdag och blev lite nyfikna. Hur kommer detta sig Anders Lindfors?
– Det är inte så länge sedan vi själv drabbades av inbrott och ibland kan man nästan uppleva det som att en våg av inbrott och stölder sköljer över företag i Landskrona.
Många av de drabbade upplever det sedan som om inget händer. Därför vill åtminstone vi se om vi tillsammans kan hjälpas åt att få bukt med en del av problemen.

Seminariet kommer alltså inte enbart att handla om datavirus, spamming, brandväggar och liknande som man förknippar med IT-säkerhet?
– Naturligtvis kommer det att finnas med, men vi har även bjudit in Göran Hassel från Helsingborgspolisen. Han kommer och tipsar om vilka åtgärder man kan vidta för att hindra tjuven från att lyckas. Hur tänker tjuven. Hur gör andra företagare. Det blir med andra ord en rätt så bred information vi kommer att gå ut med denna dag och jag kanske kan passa på att få framföra att det finns fortfarande ett fåtal platser kvar om någon företagare är intresserad att delta.

Annons
 

Vill du veta mer om IT-gårdens kostnadsfria säkerhetsseminarium kan besöka företagets hemsida på www.itgarden.se

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser