Annons

Ny läktare på IP?

Härom veckan stod det att läsa i HD/Landskrona Posten att det skulle byggas en ny familjeläktare samt en lekplats vid idrottsplatsens västra kortsida. Landskrona Direkt erfar dock att så inte alls är fallet, – Någon lekplats är det ingen som hört talas om, säger Fritidsnämndens chef Bengt Nissler när Landskrona Direkt frågar honom. En ny läktare kan dock bli aktuell men då krävs först ett beslut i kommunfullmäktige, – Det ska tas upp i kommunfullmäktiges sammanträde i mars. Detta betyder att om svaret blir att vi ska bygga, så kan en läktare stå klar i slutet av maj. Kommunalråd Niklas Karlsson (s) är dock inte säker på att ärendet kommer att behandlas i kommunfullmäktige, – Jag kommer först att ta upp frågan i kommunstyrelsen innan det blir aktuellt med fullmäktige, säger han till Landskrona Direkt.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser