Strandberg ordförande i Folkpartiet ytterligare ett år

Folkpartiet i Landskrona har hållit årsmöte på restaurang Grenden i Landskrona. Mötet gästades av ett 50-tal Landskronaliberaler. Olle Schmidt , Europaparlamentariker från Malmö, talade om vikten av att Folkpartiet aktivt deltar i EURO-kampanjen inför höstens folkomröstning, medelar man i ett pressmeddelande.

Till ordförande valdes Torkild Strandberg för fjärde året i rad,
– Det stämmer, jag har suttit tre år fram till nu, säger Torkild som i skrivande stund befinner sig i rksdagshuset i Stockholm.
– Det är viktigt för mig att inte tappa kontakten med de som röstat så att jag fått min riksdagsplats. Det är därför jag tackade ja till ytterligare en period som ordförande i Landskrona.

Till styrelse valdes: Torkild Strandberg (ordförande), Ingemar Dellien (vice ordförande), Staffan Ekdahl, Lisa Flinth, Petra Lundmark, Mikael Schvili, Lena Benediktsson, Inga Janson, Uno Jonsson och Per-Ingvar Persson.

Till arkivet