Annons

Stöldåtal avskrivet

Under två års tid har polisen i Landskrona försökt att utreda omständigheterna runt det faktum att ett antal vårdtagare inom äldrevården i staden blivit bestulna på cirka 180 000 kronor. Huvudmisstänkt har en kvinna som varit vårdare till samtliga vårdtagare varit. Nu har dock kammaråklagare Bo Norrman skrivit av ärendet eftersom det fanns brister i bevisningen, skriver HD/Landskronaposten idag. Tidningen skriver bland annat att en man, som numera inte är i livet, fick ett bankkonto tömt på cirka 150 000 kronor och att uttagslappar ska ha hittats hemma hos kvinnan. Trots detta brast bevisningen då hon befunnit sig på medelhavssemester då en del av uttagen ska ha skett.
– Hon hävdar att det finns personer i hennes omgivning som kan ha utsatt henne för en komplott. Antingen har hon haft en medgärningsman eller också kan det vara så att hon är oskyldig, säger Bo Norrman till tidningen.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser