Annons

Alexander Farnerud – årets Sabolavinnare

Idag har den alternativa supporterklubben Sabola haft sitt traditionella möte då årets BoISare utsågs. Föga överraskande föll valet på Alexander Farnerud.
– Av de tolv röstande var det åtta som lade sin röst på Alex. De övriga rösterna föll på tre olika spelare, säger klubbens ordförande Stefan Petersson efter den traditionella pytt i pannan.

Träffen inleddes dock med ett föredrag av Alexanders pappa, Hasse, som berättade om sitt jobb som talangscout samt om ungdomsfotboll i stort.
Därefter var det dags för mat innan prisutdelningen.

Annons
 

Alexander erhöll även pris för årets mål.
– Här var dock buden fler, säger Petersson och fortsätter,
– Här var även Elkunds mål mot AIK samt Torvaldsons 3-2 mål mot HIF på Olympia med i diskussionerna. Till slut föll dock valet på Alex drömmål mot Bajen.

– Det är alltid kul att bli uppmärksammad på detta viset. När man får sådana här priser så vet man att det är folk som går på alla matcherna och ser allt på tv som tycker till och det känns skönt. Det är riktiga BoISare helt enkelt, säger en glad och nyfriserad Farnerud.

Dagen har dock bara börjat för BoISaren,
– Nu är det tänkt att vi ska inta relaxavdelningen på badet. Därefter är det tipslördag som gäller och ikväll lär det bli restaurangbesök, avslutar Farnerud.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser