Lyckat talangläger i Landskrona

I söndags anordnade Landskrona BoIS ett talangläger där tretton lovande ungdomar i regionen fick visa upp sig. Meningen var också att klubben skulle presentera sig och sina metoder för eventuella framtida BoISare.
– Det är viktigt för oss att visa upp klubben för killarna. En vacker dag vill de eventuellt byta klubb och då vill vi att de ska veta hur vi i BoIS tänker och spelar, säger en av de ansvariga, Bernt ”Linkan” Lindgren, till vardags tränare för BoIS U-lag.

Killarna som var och visade upp sig är i 14-15 årsåldern och mycket lovande. De är hämtade från regionen, i en radie av 5-6 mil runt Landskrona.
Det är Hasse Farnerud som varit runt och kollat talanger i klubbarna i omgivningen och de lovande killarna fick även tillfälle att spela en internmatch mot BoIS P 15-lag som avslutade lägret.
– Det var en mycket intressant match som spelades i 3×20 minuter för att alla skulle få speltid. Flera av killarna visade sig vara mycket bra och nu är det upp till dom hur dom vill göra med sin fotbollsframtid. Vi vill inte locka hit någon som inte vill hit, beslutet är helt och hållet deras eget, säger Lindgren och avslutar med att berömma killarna,
– Jag har nog aldrig sett en sådan bra samlig spelare i ett läger av den här kalibern. Flera av killarna kan bli riktigt bra och nu är det upp till dom själva hur långt dom vill gå.

UPP

Till arkivet