Inomhusfotboll på programmet

Inomhusfotboll på programmet för Landskrona BoIS.
Kommande tisdag åker BoIS till Hässleholm för att delta i en 4-lagsturnering. Utöver BoIS deltar Malmö FF, IFK Hässleholm samt en Göingekombination. Lottningen är i skrivande stund inte fastställd, men troligtvis blir BoIS och MFF seedade så att de hamnar i varsin semifinal.
– Vi kommer att spela två matcher, först en semifinal och sedan final eller match om tredje pris beroende på hur det går i första matchen, berättar Janne Jönsson.

Lördagen den 15:e december är det så dags för årets upplaga av Nightcap, där BoIS naturligtvis får stå som storfavorit.
Här är lottningen klar och BoIS hamnade i grupp A tillsammans med Häljarp, Borstahusen, Fram, Glumslöv och Landora.
I grupp B placerades Asmundtorp, Bolton, Härslöv, Landskrona SK, Team NST och Wormo.
– Nightcap är en fin tradition i Landskrona och naturligtvis något som vi inom BoIS vill värna om, säger Janne Jönsson och tillägger, -Killarna tycker det är ett kul avbrott i en tunga uppbyggnadsträningen, samtidigt måste alla vara medvetna om att vi inte kommer att ta några risker och det är bara killar som är helt friska som kommer att delta i inomhusturneringarna.

UPP

Till arkivet