Hasan Cetinkaya satsar hårt


Igår drog BoIS igång träningen efter ett kort uppehåll.
Under december kommer laget att träna styrka och kondition till största delen men även en del inomhusfotboll eftersom man har två turneringar att spela inom kort.
En som är taggad till max är mittfältskämpen Hasan Cetinkaya som fyller 25 år i januari. Han kom till BoIS från den finländska klubben Jazz 2000, men har spelat i allsvenskan förut.
Han gjorde sin debut i högsta serien redan som 18-åring då han spelade i IFK Norrköping. Enligt rykten i våras var han på väg till den portugisiska klubben Farense,
– Det blev inget av och nu satsar jag stenhårt på BoIS, det är mycket inspirerande att få spela allsvenskt igen, säger Cetinkaya till Landskrona Direkt.
Laget är i det närmaste intakt sedan fjoråret och det ser Hasan som en stor fördel,
– Jag har kommit in riktigt bra i både gänget och föreningen som sådan. Jag trivs också mycket bra i staden och det är ett stort plus. Att vi har fått behålla våra profiler är otroligt viktigt. Vi har lärt att känna varandra väl och vi vet vad vi kan.
I övrigt var det god stämning vit träningspasset under gårdagen.
Några spelare saknades dock eftersom de har semester. Det är Magnus Kjellsson, Per Vig, Linus Malmqvist och Håkan Söderstjerna som kommer hem i dagarna och Patrik Sundström som tränar själv efter sin operation ett tag till.
Även målvaktslöftet Jonas Sandqvist avstod träning på grund av skada,
– Det är ingen fara. Jag har lite ont i ryggen men jag räknar med att träna på onsdag, säger Jonas till Landskrona Direkt.

UPP

Till arkivet