BoIS jagar allsvenskt

BoIS jagar Örgrytes duktige försvarare Mike Owusu för att förstärka backlinjen. – Det är riktigt, jag kommer under dagen att kontakta Mike, bekräftar klubbdirektör Lars Persson som också konstaterar att finske landslagsmannen Tommie Grönlund av allt att döma väljer spel i Skottland. – Som jag förstpått det kommer Tommie att spela sex månader i Hearts och därmed är han inte längre aktuell för vår del. Mike Owusu, 24 år, började spela i Kirseberg men plockades redan som tonåring till MFF. Han har sina rötter i Ghana och har spelat i U 21-landslaget. Hans spelstil är mycket offensiv, vill gärna gå fram på sin högerkant. – Och det är precis den speltyp vi söker, understryker Lars Persson som har ytterligare namn att arbeta med inför säsongen i allsvenskan. – Men det är för tidigt att namnge fler, avslutar han.

Till arkivet