Trivsam vårkonsert på Citadellet

Härligt väder och massor av artister bjöd på en trivsam och variationsrik vårkonsert på Citadellet. – Synd bara att det inte kom mer folk, summerade en annars nöjd initiativtagare Margareta Rosenberg. – Kanske blev konkurrensen med mors dag för svår, men vi är mycket nöjda med den respons vi fått från sponsorer och artister. Jag hoppas att det här kan bli ett återkommande evenemang. Idéen till vårkonserten fick Margareta tillsammans med Maria Herrlin, sångerska och körledare för Mini-Chorus som lagom till jul väntas komma ut med en CD. – Vi tyckte att det skulle finnas en vårkonsert och sen har det hela växt ut till en ganska omfattande konsert med mycket musik. Publiken, som njöt i det vackra vädret, bjöds på artister som Annette Lindwall, Nina Lund, Jerry Carlsson, Fred Upstairs, Hanna Åberg, Sander och Gander, Lars-Åke Kristensson, Mini-Churus och Allmäna Sångföreningen. – Det är en bra bredd som visar hur mycket musik det finns i Landskrona, konstaterade Margareta Rosenberg och njöt av sol och musik från en vårkonsert som kan bli tradition.

Till arkivet