Annons

Vandaler krossade fönster

Natten till lördagen krossades fyra stora rutor på Socialdemokraternas partilokal i Landskrona. – Jag upptäckte förödelsen i morse när jag kom för att delta i en studiecirkel, berättar Arbetarekommunens ordförande Anders Karlsson som aldrig förr varit med om något liknande. – Nej, aldrig att fyra rutor krossats på det här sättet. Om det finns politiska motiv bakom är svårt att säga, men det ligger närma till hands att tänka i de banorna eftersom det bara är våra fönster som krossats. Tidigare i veckan drabbades även Vänsterpartiet av vandaler som krossade ett fönster på partilokalen. – Det hela känns mycket olustigt och vandalismen är polisanmäld, poängterar Anders Karlsson. Från polisens sida har man inga spår efter förövarna, men meddelar att det varit en allmänt stökig natt i Landskrona och en smitningsolycka ägde rum på Eriksgatan vid tretiden i natt. En körande bil smällde in i en bil framför som saktat in på gatan. Smällen blev så kraftig att den träffade bilen flög över ett elskåp och vidare in i en park. Föraren i bilen fick föras till sjukhuset i Lund. Övriga passagerare klarade sig utan skador. Polisen misstänker att smitningsolyckan har samröre med ett större bråk i Landskrona tidigare på kvällen. Många vittnen har sett smitningsolyckan och polisen är fortfarande på plats för att förhöra vittnen. Polisen har gott hopp om att lösa fallet.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser