Annons

Karnevalöl inför rätta

Karnevalens konkurs kan bli dyr för en krögare i Eslöv. det är Spendrups som väljer att kräva krögaren på 725 000 kronor för obetald pilsner. När Landskronakarnevalen gick i konkurs hade Spendrups inte fått betalt för ölen och med lite reklamhattar och ankor som enda tillgång i konkursboet fanns inga större utsikter att få in pengarna. Nu sätter Spendrups in stöten på krögaren i Eslöv som svarade för serveringen i samband med Karnevalen. – Vi har blivit blåsta av både Spendrups och landskronakarnevalen, säger krögaren till pressen och förnekar att han skulle vara skyldig att betala skulden. – Det var Karnevalen som beställde ölen, inte vi och därför är kravet helt missriktat. Nu kommer frågan att avgöras inför tinget i Eslöv.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser