Hantverkare drabbade av inbrott i bilar

Roland Friberg på polisen i Landskrona har haft ärendena på sitt bord.– Det rör sig om sex till åttainbrott i bilar den senaste tiden. Och några misstänkta har vi inte. Än mindre några gripna, säger polismannen. Tillvägagångssätten vid inbrotten är i stort sett de samma.– De går in genom plåten i sidodörrarna och där kommer […]

Verktyg stals vid inbrott

En byggarbetsplats på Koppargården har den gångna helgen haft påhälsning av inbrottstjuvar vid två tillfällen. Det som stals var verktyg. Vid ett av tillfällena stals bland annat tre tigersågar samt en bilningsmaskin. Vad som stals vid det andra tillfället är inte klarlagt i skrivande stund.

Vitvaror och verktyg stals vid inbrott

Någon gång mellan klockan 20 på onsdagen och 07 på torsdagen bröt sig tjuvar in i ett nybygge ute i Borstahusen. Med sig från platsen fick tjuvarna vitvaror samt verktyg. Inget värde på det stulna har uppgetts i den anmälan som kommit in till polisen.

Inbrott på byggarbetsplats

Verktyg och kablar till ett värde av 65 000 kronor stals vid ett inbrott i en container på en byggarbetsplats på Örjaleden mellan den 29 november och den 2 december. Tjuvarna gick även hårt åt själva containern. Att laga densamma beräknas kosta cirka 15 000 kronor.