Spadtag för en beachvolleyplan

Cityidrott ser inte bara till att ha verksamhet för stadens unga man anlägger sina arenor själva dessutom. På onsdagen byggdes en beachvolleyplan på Kasernplan.
Cityidrott ser inte bara till att ha verksamhet för stadens unga man anlägger dessutom sina arenor själva. På onsdagen byggdes en beachvolleyplan på Kasernplan.

Sista veckan innan sommarlovet sprang vi på Daniel Glantz-Persson och David Andersson från Cityidrott då deras Glädjepatrull fick stadens skolgårdar att svettas i dans. På onsdagen skyfflade samma glädjespridare tung rödfärgad sand på Kasernplan. Hårt jobb – Cityidrott drar sig inte.

– Mening var att vårt sommarhäng här på Kasernplan skulle öppnat igår. Nu har det blivit en del förseningar. Inte minst när det gällt att få fram sand till vår beachvolleyplan, säger Daniel Glantz-Persson och pustar mellan spadtagen.
– Vi får hoppas att sanden blir mer strandlik när den torkat.

Cityidrotts sommarhäng på Kasernplan öppnar imorgon och kommer att ha öppet  tisdagar, torsdagar och fredagar mellan 10-15.
– Utöver skönt häng och volleyboll kommer vi att erbjuda olika aktiviteter. Typ allt från kubb till käpphästar, säger David Andersson innan han manar på dagens frivilliga att ta i och plana ut sandberget så att planen i Kungsgatans förlängning kan vara spelbar till nästa vecka.

Till arkivet