Annons

Viktiga kuggar stannar men Alm och Vasquez går

Det står nu klart att Adi Nalic skrivit ettårskontrakt med option om ytterligare en säsong med Landskrona BoIS.

Uppdaterad kl. 11.30

Vi noterar att Landskrona BoIS under de senaste veckorna fört intensiva och lyckosamma  kontraktsförhandlingar med samtliga A-lagsspelare. Klubben har gjort klart med lagkapten Philip Andersson samt Amr Kadourra,  Dennis Olofsson, Alexander Tkacz, Filip Pivkovski och Måns Ekvall, vilka samtliga skrivit på för ytterligare två år. Igor Arsenijevic, Adi Nalic och Edafe Egbedi, Thierry Zahui har förlängt med ett år vardera.

Annons
 

BoIS bäste målskytt Karim Sadat är klar sedan tidigare. Ungdomarna  Edwin Condrup och Philip Ljung är klara för två år till, likaså Kevin Jensen och John Ebere Ekeh.

Samtal förs med några spelare men klart är att  årets utropstecken mellan stolparna Ivo Vasquez lämnar och likaså gör Saber Azizi, Raslan Al Kurdi och Dino Mesic. Tjugo minuter i midnatt, natten till idag, lämnade Rasmus Alms agent beskedet att man utnyttjade uppsägningsklausulen i kontraktet.
– Landskrona BoIS beklagar att kontraktet sagts upp men tar samtidigt avstånd från tillvägagångssättet i samband med uppsägningen, skriver klubben på sin hemsida.

Ordförande i fotbollsutskottet Thomas Gustafsson är nöjd med höstens förhandlingar.
– Vi behåller en stomme från förra säsongen och har fortfarande råd att tillföra ett par namn som vi hoppas kan föra oss närmare målet, topp 20 bästa klubbarna i Sverige, säger han till klubbens hemsida.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser