Barnbidraget följer efter Bluesbidraget

Göran Andersson är i farten igen med ett nytt välgörenhetsprojekt där överskottet denna gång går till Barncancerfonden -Barnbidraget ser jag som en förlängning av Bluesbidraget från i våras, säger han. .Foto: Agneta Hyrefelt
Göran Andersson är i farten igen med ett nytt välgörenhetsprojekt där överskottet denna gång går till Barncancerfonden -Barnbidraget ser jag som en förlängning av Bluesbidraget från i våras, säger han. .Foto: Agneta Hyrefelt
Göran Andersson är i farten igen med ett nytt välgörenhetsprojekt där överskottet denna gång går till Barncancerfonden
– Barnbidraget ser jag som en förlängning av Bluesbidraget från i våras, säger han. Foto: Agneta Hyrefelt

Lördagen den 1 oktober kommer det att genomföras två välgörenhetskonserter på Landskrona Teater till förmån för Barncancerfonden Södra.

Det är Göran Andersson, till vardags förskollärare, som tagit initiativ till  konserterna och som samarbetspartner har han denna gång med sig Lions Club Landskrona.
– Lions Club Landskrona är ”bästisar” med Barncancerfonden vilket gör att valet till välgörenhet var självklart. Jag är jätteglad att Lions vill vara med. Det blir det hittills största välgörenhetsprojekt jag satt igång, säger Göran Andersson.

– Att få stå på teaterns scen inför förhoppningsvis en fullsatt salong och veta att vi alla hjälper till att göra livet lite drägligare för de barn som drabbats av cancer är en dröm som gått i uppfyllelse.

Arrangemanget är döpt till ”BARNBIDRAGET” där en väldigt stor del av biljettpriset går direkt till Barncancerfonden Södra.

Konsert 1 för barn och deras föräldrar, kör igång klockan 11.00. På scen Sander & Gander  med hemlig gäst spelar för och med barn. Biljettpris: 50 kr.
– En härlig Sander & Gander allsångsstund under en timme, utlovar Göran Andersson som bekant är Gander i den populära barnmusikduon.

Konsert 2 är för alla och startar klockan 15.00. På scen Sammelsurium (ett band Göran satt ihop för välgörenhetsspelningar) med gäster. Biljettpris: 120 kr
– Det är inte vilka gäster som helst utan Leonida Kembro, Lotti Praznik, Ingrid Savbrant, Ulf Rickard, Annette Kumerle Lindwall och Dario Kumerle, berättar Göran Andersson. Här blir det under cirka 1,5 timmar Sammelsuriumlåtar blandat med gästernas egna val.
– Artisterna har aldrig förr uppträtt tillsammans på detta sätt. En unik konsert utlovas! Det enda man behöver göra är att gå in på http://www.tickster.com/sv/events/search?q=barnbidraget och välja vilken konsert man ska gå på.

– Missa inte detta. Hjälp till att stödja Barncancerfonden Södra genom att besöka dessa konserter, uppmanar Göran Andersson.

Till arkivet