Annons

1700 namnunderskrifter i protest mot försäljning av allmännyttan

Emelie Johansson överlämnar i runda tal 1750 namnunderskrifter mot försäljningen av Sandvången och Pilängen till kommunstyrelsens ordförande Torkild Strandberg (L) under överseende det moderata kommunalrådet Birgitta Persson.

Emelie Johansson överlämnar i runda tal 17oo namnunderskrifter mot försäljningen av Sandvången och Pilängen till kommunstyrelsens ordförande Torkild Strandberg (L) under överseende det moderata kommunalrådet Birgitta Persson.

Emelie Johansson har samlat in runt 1700 underskrifter från såväl boende på Sandvången och Pilängen, som personer från hela Landskrona och världen.
– Det känns skönt att ha det gjort, säger hon efter att ha kämpat hårt för allmännyttan den senaste tiden.
– De kritiska rösterna har bara ökat och ökat. Det handlar om så mycket makt och pengar.

Torkild Strandberg (L) tog emot namnunderskrifterna, men meddelande samtidigt att han inte kommer lägga tid på listorna.
– Det var inte helt oväntat och jag har stor respekt för det. Argumenten som förts har varit djupt osakliga, säger han och menar att påståenden om att man försöker göra om bostäderna till bostadsrätter är felaktiga liksom tal om hyreshöjningar.

Annons
Annons
Annonser
























Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser