Annons

Läget jättebra – alla spelare tillgängliga

Agim Sopi har alla spelare tillgängliga till helgens bortamatch mot Tvååker,

Agim Sopi har alla spelare tillgängliga till helgens bortamatch mot Tvååker.

Imorgon är det dags för Landskrona BoIS att bege sig norrut, denna gång mot Halland. På lördagseftermiddagen är det nämligen nykomlingen Tvååkers IF som står för motståndet.

Annons
 

Efter förra veckans tuffa prövning mot Norrby, där man för första gången för säsongen tvingades vända en match från underläge till vinst, blickar BoIS och tränaren Agim Sopi fram mot nästa match.

– Läget är jättebra, alla spelare är tillgängliga. Både Rasmus Alm och Erik Pärsson har tränat för fullt nu i veckan, berättar Agim Sopi.

Med samtliga spelare till sitt förfogande har han fått lite av ett angenämt problem. Tränaren tar det med ro och ser den hårda konkurrensen som ett tecken på en stark trupp.

– Även om alla ska få chansen så måste vi ha poängspelare som vinner matcher. Jag vill skapa en stabil grund genom trygghet och kontinuitet.

Helgens motståndare, Tvååker, vann enkelt division 2 västra Götaland förra säsongen, men har haft svårt inledningsvis och har endast skrapat ihop två poäng efter fyra omgångar. Under veckan har Agim Sopi analyserat Tvååkers tidigare matcher och har skaffat sig en klar bild av laget.

– Tvååker är ett bra gäng som är duktiga tekniskt och har några individuellt skickliga spelare.

För den som vill ta sig till matchen kör supporterklubben Black & white från klubblokalen 13.30.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser