Annons

Hösten kommer med ostron, jeans och shopping

Flera av stadens butiker, restauranger och andra verksamheter bjuder kommande lördag in till ”Höst i Landskrona”. Foto: Leo Erdfelt

Det blir en händelserik start på hösten när Landskronas butiker, restauranger och verksamheter för andra året i rad bjuder in till ”Höst i Landskrona”.

Annons
 

Ostronbar, utställningar, provsmakning, fiskdamm, livemusik och jeans-workshop är några av programpunkterna under evenemanget som pågår på totalt 31 platser i stan. 

Ett och annat jubileum passas också på att firas. Smakfull startar sitt 10-årsjubileum, Olofsson fortsätter sitt 40-årsfirande och Vuxenutbildningen bjuder in till öppet hus i sina nya lokaler på Järnvägsgatan.

Det mesta som händer sker inne hos de olika verksamheterna. För den shoppingsugne utlovas rabatter och erbjudanden i ett flertal butiker. Från och med fredag 15 september finns hela programmet att hämta i butikerna och digitalt på landskronasamverkan.se. 

GRATIS PARKERING I CENTRUM
I samband med Höst i Landskrona kan alla bilburna besökare glädjas åt gratis parkering. Staden låter nämligen alla kommunala allmänna parkeringsplatser i centrum vara avgiftsfria under dagen för evenemanget. Även Paulssons Fastigheter som äger takparkeringen på Stora Norregatan kommer att erbjuda gratis parkering. Gäller endast 23/9.

FLER EVENEMANG I STAN
Samma dag som Höst i Landskrona arrangerar Landskrona stad och Hyresgästföreningen en mässa som start på mångfaldsveckan HELA Landskrona. På mässan kan man träffa föreningar och organisationer och prova på olika aktiviteter. På Kasernplan firar lokala ICA-butiker sitt 100-årsjubileum med en matmässa med provsmaker från olika länder och det lokala köket. 

Höst i Landskrona är lördagen den 23 september. Butikerna som är med i programmet har öppet 10.00–16.00.

Evenemanget arrangeras av Landskronasamverkan som verkar för handel och upplevelser i Landskrona. Landskronasamverkan är en samarbetsorganisation som ägs i lika delar av handel och övrigt näringsliv, fastighetsägare och Landskrona stad.

Hela programmet för Höst i Landskrona
www.landskronasamverkan.se

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser