Annons

Bil sprängdes i luften

Personal från nationella bombskyddet kallades till nattens sprängning mot en bil på Pilängsrundel. Foto: Andre Tajti – AT-foto

Polisen fick klockan 22.39 på tisdagskvällen in larm om en kraftig detonation från Pilängsrundeln. Väl på plats kunde polisen konstatera att någon sprängt en personbil i luften. Ett flertal bilar som stod bredvid på den aktuella parkeringsplatsen fick också skador.

Annons
 

Det inträffar allt fler detonationer i Landskrona. Praktiskt taget aldrig lyckas polisen dock hitta spår. Så var emellertid inte fallet på Pilängsrundeln på tisdagskvällen. En bil blev helt utblåst och flera andra bilar skadades.

Parkeringsplatsen spärrades omedelbart av och personal från nationella bombskyddet kallades till platsen för att säkra så att det inte fanns några fler sprängladdningar i närheten.  Vilken typ av sprängladdning som använts är inte klarlagt.

Den man vars bil blev totalförstörd uppger att han inte har några ovänner.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser