Annons

Grön fest står för dörren

Maria Goldstrand framför Landskrona Trädgårdssällskaps flotte Blickfång.

Så smått kan man ana att Landskronas grönaste fest står för dörren. Till helgen är det dags att fira Landskrona Trädgårdsgille 2017 och i förmiddags kom de första av nio flotta flottar på plats i vallgraven framför konsthallen.

Annons
 

De ofta så vackra och populära flytande trädgårdarna i vallgraven börjar åter komma på plats. Nio är de till antalet i år. Under förmiddagen i dag var Landskrona Trädgårdssällskap på plats och byggde sin och strax innan lunch låg den och guppade på vattnet som nummer tre.
Vi har valt att kalla den ”Blickfång”, säger Maria Goldstrand i föreningen som faktiskt kan titulera sig regerande mästare sedan fjolårsvinsten med flotten Trädgårdstrim.  Frågan är då vad fjolårssegern betytt för föreningen.
Glädje! Bara glädje,  men det är ju inte så illa, tillstår Maria Goldstrand med ett brett leende.

Pippi Långstrump, trumset och medeltida slott – under åren har flottarna i vallgraven bjudit  på alla tänkbara teman.  De fantasifulla och kreativa flytande trädgårdarna är ett av gillets mest populära inslag. Röstningen pågår från och med torsdag 10/8 14.00 till lördag 12/8 14.00. Röstsedel finns att hämta i och vid konsthallen. Vinnaren utses sedan på konsthallsscenen på lördag klocka 15.00.

Läs mer:

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser