Annons

Sommarlovsmorgon med magi och balanserande hund

På slak lina över vallgraven.

För fjärde fredagen i sommar lockade Cityidrott med Sommarlovsmorgon nere på Lagunen.

Annons
 

Sven Pettersson var på plats nere vid Lagunen i morse och lät filmkameran föreviga alla trevliga aktiviteter som var igång. Frågan är om han rent av lyckades få Caroline Ravn att avslöja några av sina magiska tricks.
– Det återstår att se. Titta in på Direkten nästa vecka så ligger filmen uppe, utlovar Sven Pettersson  som även filmade den fantastiska hunden Busker som bjöd på  på en uppvisning  på slackline, det vill säga balanskonster på slak lina.

Nu återstår två gånger då Cityidrott bjuder på Fredagsskoj på Lagunen. Detta sker den 21 juli när Clownen Cito gästar samt den 4 augusti då det blir karneval med Experimentexpressen. Båda gångerna kör man igång klockan 10.

Caroline Ravn trollband ung som lite äldre.

På Cityidrott tänker man på alla. En skål vatten till de fyrbenta, kaffe till föräldrarna och frukt till alla barn. Härligt.

Visst var det spännande när David gick på linan över vallan men roligast var det när han föll i.

– Tack för idag!
Foto: Sven Pettersson.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser