Annons

Energifylld premiären av Cityidrotts Sommarlovsmorgon

Massor av spring, studs och energi under premiären av Cityidrotts Sommarlovsmorgon. Foto: Jonny Karlsson.

Under fredagsförmiddagen hade ca 180 barn parkerat sig i gräset längs med skateparken för att bevittna premiären av Cityidrotts Sommarlovsmorgon. Dagens gäster Marcus Ahlstrand och Jesper Stenberg som är tränare och utövare i ett av världens största parkourföretag Air Wipp ledde alla barn genom fyra olika typer av stationer med övningar från parkourens värld.

Annons
 

– Det känns som en lyckad premiär, mycket barn på plats tillsammans med sina fritids och de verkar ha haft enormt roligt med hög energi och mycket studsande. Marcus och Jesper som tränar ungdomar i parkour vanligtvis gjorde det väldigt bra, säger dagens konferencier Daniel Glantz-Persson från Cityidrott.

Nästa sommarlovsmorgon går av stapeln den 30 juni då en av världens bästa fotbollsfreestylare; Philip Waren Gertsson, kommer på besök ner till Lagunen.

Våghalsigt och med massor av spring i benen inleddes årets sommarlovsmorgon på Lagunen nere vid Halvmånen. Foto: Jonny Karlsson.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser