Annons

Rekordmånga bostadsrätter såldes

Nyhetsbyrån Siren och journalistikbyrån Journalism++ har bearbetat statistik från Svensk Mäklarstatistik och ur den kan man utläsa att det sålts rekord många bostadsrätter i Landskrona den gångna tremåndersperioden och det till nya rekordpriser.

Den gångna tremånaders perioden såldes rekordmånga bostadsrätter i Landskrona. Noterbart i sammanhanget  är också att priserna pekar uppåt och att skillnaden mot länet minskar.
 
Under de senaste sex månaderna har priserna på bostadsrätter i Landskrona kommun stigit från 16 267 kronor till 20 245 kronor per kvadratmeter. Därmed har kommunen haft en starkare prisutveckling än Skåne län, där kvadratmeterpriset för bostadsrätter gått från 22 790 till 25 430 kronor. Skillnaden har alltså minskat från 6 523 till 5 184 kronor per kvadratmeter. Det har sålts rekordmånga bostadsrätter på sistone. Inte någon gång under 2000-talet har lika många sålts.  Totalt såldes 103 bostadsrätter i Landskrona kommun mellan mars och maj 2017.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser