Annons

Massor av aktiviteter på sportlovet

Sportlovsprogrammet innehåller massor av aktiviteter för lovlediga barn och ungdomar.

Sportlovsprogrammet innehåller massor av aktiviteter för lovlediga barn och ungdomar.

Vecka 8 står för dörren och därmed är det sportlov för barnen i Landskrona. På lovet bjuds i vanlig ordning på mängder av aktiviteter i kommunen. Som sig bör har ett  sportlovsprogram sammanställts med alla de aktiviteter som föreningar och kommunen anordnar.

Annons
 

– I sportlovsprogrammet finns ett brett utbud av aktiviteter att välja mellan för de lovlediga barnen, meddelar Louise Jönsson, informatör  på fritids- och kulturförvaltningen.

Sportlovsprogrammet har delats ut till alla grundskoleelever men finns även att hämta på bibliotek, museum, Karlslundsbadet och andra mötesplatser för ungdomar.
– Det ligger också ute på Landskrona stads hemsida.

Populära aktiviteter och nyheter
Musik är årets nyhet i programmet. Hos Oikos kan barnen få prova att spela in en låt i deras studio. Inspelningen får de med sig hem på CD-skiva. Sensus Musikhuset erbjuder alla ungdomar 12-16 år att prova spela olika instrument som elgitarr, synt och trummor. Andra populära och återkommande aktiviteter är att besöka räddningstjänsten, pyssla på museet, åka skridskor eller bada.
–  Cityidrotts populära hoppland återkommer också på Puls arena. I programmet finns även öppettider för Karlslundsbadet, museum, bibliotek, ishall och fritidsgårdar.

En del av aktiviteterna kostar och/eller kräver föranmälan så man bör läsa igenom programmet direkt, och se vad som gäller för just den aktiviteten man är intresserad av, så man inte missar något roligt.

Läs programmet som bläddringsbar pdf  på http://np.netpublicator.com/netpublication/n10662222

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser