Annons

A cappellasång med kvintetten High 5

I februari gästas Pumphuset av sånggruppen High 5 som är en a cappellakvintett med många års erfarenhet av underhållande stämsång. Medlemmarna Maria Andersson, Marika Jönsson, Jonas Kryger, Johan Engström och Niclas Martell är fem rutinerade sångare som blandar olika musikstilar. I somras kunde de höras på Kulijuli i Helsingborg, Odensjökonserterna i Röstånga samt i kyrkokonserter i Asmundtorp och Frillestad.
I Borstahusen bjuder kvintetten på ett program med välkända covers, fartfylld femtiotalsrock och stämningsfulla ballader. Mellan låtarna kommer de att berätta om glädjen såväl som utmaningarna med att sjunga stämsång i en vokalgrupp.

För arrangemanget svarar Borstahusens museiförening. High 5 sjunger i Pumphusets konsthall tisdag 16 februari 2016, klockan 19.00.

Annons
 

 

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser