Annons

Halka orsakade olyckor

I fredags inträffade ett flertal trafikolyckor på en kort sträcka av motorvägen söder om Landskrona. Den första inträffade strax efter klockan 17 mellan trafikplats Lundåkra och trafikplats Landskrona Södra. Samtidigt, inte långt därifrån inträffade en annan olycka på grund av stillastående bilar i samband med olycka nummer ett.
Strax därefter inträffade en singelolycka där den kvinnliga föraren fördes med lindriga skador till sjukhus. Nästa olycka inträffade vid 18-tiden då två bilar var inblandade och slutligen var två personbilar samt en lastbil involverade i en olycka i höjd med Löddeköpinge.
Med största sannolikhet berodde olyckorna på halka.

Även på lördagen inträffade en trafikolycka på motorvägen, denna gång i höjd med Säby då en personbil körda av vägen vid 7.30-tiden. Inga personskador ska ha uppstått.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser