Annons
echo adrotate_ad(374, true, 0, 0, 0);
echo adrotate_ad(290, true, 0, 0, 0);

BoIS vann första träningsmatchen

BoIS vann årets första träningsmatch med 3-2 då de mötte Högaborg i lördags. Efter första halvleken stod det 2-1 till de randiga efter att Michael Dahlgren gjort 1-0 på en frispark och Filip Pivkovski gjort 2-1 med en knapp kvart kvar av halvleken.

Andra halvlek präglades mest av byten i båda lagen. BoIS lyckades dock hålla i taktpinnen och Saber Azizi kunde helt ren göra 3-1 efter ett inlägg av Alexander Zaim. Matchens sista mål gjordes av gästerna i minut 80.
—Man vill ju se det vi har jobbat med hittills. Att vi visar oss, spelar boll längs marken och med snabba vändningar. Vi vill spela med fart och med bra kombinationer och det tycket jag att vi gjorde i dag. Givetvis glad för de tre målen, men mindre glad att vi släpper in två, men så är det, säger BoIS tränare Agim Sopi på BoIS Facebooksida.

Annons
echo adrotate_ad(378, true, 0, 0, 0);
Annons
echo adrotate_ad(361, true, 0, 0, 0);
Annonser
echo adrotate_ad(42, true, 0, 0, 0);
echo adrotate_ad(60, true, 0, 0, 0);
echo adrotate_ad(202, true, 0, 0, 0);
echo adrotate_group(4, 0, 0, 0);
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser
echo adrotate_group(5, 0, 0, 0);
echo adrotate_group(1, 0, 0, 0);