Annons

Nyhet: Kalender på Direkten

Här hittar du kalendern på Landskrona Direkt

Här hittar du kalendern på Landskrona Direkt.

Anledningen till att det blivit så få nyheter på Landskrona Direkt idag är att vi sysslat med utvecklingen av en kalender. Detta är något helt nytt på Landskrona Direkt. Tanken är att ni läsare ska tipsa om fotbollsmatchen, loppisen, det öppna mötet eller något annat evenemang som ni vill nå ut med. Kalendern funkar tillfredsställande på datorskärmen. En del programmering återstår dock för att allt ska fungera perfekt på mobilen.

Har du något att tipsa om? Mejla oss tid, plats och vilken typ av arrangemang det rör sig om. Skriv även namn och telefonnummer så att vi kan återkoppla om det skulle behövas. Mejla till info(at)landskronadirekt.com och skriv ”Kalendern” i ämnesraden.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser