Annons

Startskottet går för Derome i Borstahusen

Derome planerar för säljstart redan till våren och byggstart till sommaren.

Derome planerar för säljstart redan till våren och byggstart till sommaren gällande bostäder på Strandbyn.

Att Derome är ett av byggföretagen so ska bygga på Strandbyn i Borstahusen är känt sedan tidigare. Planerna har nu gått så långt att de lagt sin försäljningsstart till våren och byggstart till sommaren. Därför har nu ett köpeavtal gällande den aktuella marken tagits fram. Markköpet är uppdelat i två delar, fastigheten Strandrågen 1 och del av Borstahusen 1:1. Totalt för markköpet betalar Derome 11 778 000 kronor. Slutgiltigt beslut om köpeavtalet tas i kommunfullmäktige den 1 februari.

 

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser