Annons

Erikstorp poppar upp i stadshuset

Restaurangen i stadshuset.

Restaurangen i stadshuset.

Vi noterar att Erikstorp kommer att hålla stängt restaurangen för renovering fram till mars då kök och bakutrymmen ska moderniseras. Under tiden kommer Erikstorp att köra en popup-restaurang i stadshuset.

När Erikstorp nu fräschar upp lokalerna i Borstahusen, officiell nyöppningsdatum söndagen den 13 mars, kommer man inte att stå utan kök. Samma mat fast i annat kök blir det istället från och med den 18 januari i stadshusets restaurang med öppettider 11.00-13.30 måndag till fredag.
– Vi planerar också några spännande event under februari i dessa lokaler och mer information om det kommer så snart allt är spikat, utlovar Jonas Westerberg, krögare på Erikstorp.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser