Annons

Loket och Lengstrand lockade många

Det var många av stadens brukare som ville se Leif "Loket" Olsson och Gert Lengstrand då dessa gästade Folkets Hus på torsdagen. Foto: Sven Pettersson

Det var många av stadens brukare som ville se Leif ”Loket” Olsson och Gert Lengstrand då dessa gästade Folkets Hus på torsdagen.
Foto: Sven Pettersson

På torsdagen var det många brukare inom stadens omsorg som sökte sig till Folkets Hus stora festsal. På scenen satt inga mindre än Leif ”Loket” Olsson samt musikern Gert Lengstrand.

Annons
 

Det är omsorgsförvaltningen som varje månad arrangerar ett större evenemang i ett aktivitetsprojekt som heter ”Projekt Tillsammans”.
Tanken med projektet är att sprida ljus i vardagen för de som bor på stadens äldreboenden. Och visst spreds det såväl ljus som glädje. Salen var näst intill full under de timmar som tillställningen varade.
– Vi har tidigare haft besök av Eva Eastwood, Håkan Brinck, Svenne Hedlund, Little Gerhard med flera. Idag blev det en härlig eftermiddag med lottdragningar, musik och anekdoter, sa Jonas Stoltz fixaren bakom det trevliga arrangemanget.

Gert Lengstrand bjöd på lagom rockiga tongångar. Foto: Sven Pettersson

Gert Lengstrand bjöd på lagom rockiga tongångar.
Foto: Sven Pettersson

Leif ”Loket” Olsson sjöng och berättade i vanlig ordning historier ur sitt händelserika liv.. Foto: Sven Pettersson

Leif ”Loket” Olsson sjöng och berättade i vanlig ordning historier ur sitt händelserika liv..
Foto: Sven Pettersson

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser